Jupiter

De romeinse oppergod Jupiter. Deze enorme gasplaneet staat voor al het avontuurlijke en ontdekkingen. Je bent graag op reis en voelt je op vele plekken gemakkelijk thuis.

- Jupiter verblijft 1 jaar in ieder sterrenteken

De planeet Jupiter kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Jupiter kent maar één sterrenteken en dat is de Boogschutter. Lichamelijk staat Jupiter symbool voor de hersenen. Heb jij het sterrenteken Boogschutter? Lees dan verder en kijk wat Jupiter over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Jupiter in lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan voel je je vrolijk, optimistisch en moedig. Ook heb je veel zin om op avontuur te gaan. Je kan goed omgaan met grote problemen, dit geeft veel rust. Staat de planeet in een nadelige positie dan kan je soms wat overdreven overkomen. Je hebt veel praatjes die niet altijd naar waarheid verteld worden. Staat Jupiter in een voordelige positie dan vind je jezelf avontuurlijk. Je wilt graag een grote reis maken en de wereld verkennen.

Sterrenbeeld

Jupiter is de hoeder over het 9e huis, en daarmee de grote beschermheer over het sterrenteken boogschutter. Als de planeet Mercurius in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou avontuurlijkheid en openheid tot verandering.

Boogschutter
In Jupiter, there are Earth-Size storms; and in Earth, there are Jupiter-Size lies!
Mehmet Murat Ildan
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums