Uranus

De oergod Uranus. Deze enorme gekantelde ijzige gasplaneet staat voor behulpzaamheid en voor sociaal zijn, of juist voor teruggetrokkenheid en piekeren.

- Uranus verblijft 7 jaar in ieder sterrenteken

De planeet Uranus kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Uranus kent maar één sterrenteken en dat is de Waterman. Lichamelijk staat Uranus voor het vatenstelsel en de lever. Heb jij het sterrenteken Waterman? Lees dan verder en kijk wat Uranus over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Uranus in lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan ben je wilskrachtig. Je wilt graag omringd zijn door meerdere mensen en vind dit erg fijn. Je doet er alles aan om het contact met je naasten goed te onderhouden. Staat de planeet in een nadelige positie dan trek je je terug in je eigen schulp en denk je na over problemen. Dit zijn meestal niet jouw problemen maar de problemen van een ander. Staat Uranus in een voordelige positie dan ben je vindingrijk, vrolijk en zeer behulpzaam. Je zit lekker in je vel en wilt het positieve uit de dag halen.

Sterrenbeeld

Uranus is de hoeder over het 11e huis, en daarmee de beschermheer over het sterrenteken waterman. Als de planeet Uranus in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou behulpzaamheid en naaste liefde.

Waterman
The moons of Uranus seem to have got a twist.
Robert Stawell Ball
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums