Saturnus

De god van tijd en het lot. De enorme gasplaneet Saturnus is de planeet van emoties en gevoelens. Saturnus staat voor levenswegen en de afslagen die je neemt.

- Saturnus verblijft 2 jaar in ieder sterrenteken

De planeet Saturnus kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Saturnus kent maar één sterrenteken en dat is de Steenbok. Lichamelijk staat Saturnus voor de maag en darmen. Heb jij het sterrenteken Steenbok? Lees dan verder en kijk wat Saturnus over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Saturnus in lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan voel je je onvolwaardig, overgevoelig of onhandig. Je zelfbeeld is laag en je voelt je niet op je gemak in bepaalde situaties. Staat de planeet in een nadelige positie dan heb je het erg lastig. Je zit in de knoop met jezelf en je weet soms niet hoe je hier uitkomt. Je ziet veel obstakels in het leven en je weet niet hoe je die van een positieve kant kunt bekijken. Staat Saturnus in een voordelige positie dan ben je het tegenovergestelde van de nadelige positie. Je ziet het leven rooskleurig in. Je bent grappig, geliefd en vind het leuk om op pad te gaan met geliefden en/of vrienden.

Sterrenbeeld

Saturnus is de hoeder over het 10e huis, en daarmee de beschermheer over het sterrenteken steenbok. Als de planeet Saturnus in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou emoties, gevoelens en de keuzes die je maakt.

Steenbok
I came into the world under the sign of Saturn, the star of the slowest revolution, the planet of detours and delays.
Walter Benjamin
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums