Mars

De romeinse god van oorlog. Het hemellichaam Mars is de planeet van veel kracht, machtsvertoon, overlevingsdrang, moedigheid en mannelijkheid. Standvastig en moeilijk te overtuigen.

- Mars verblijft 2 maanden in ieder sterrenteken

De planeet Mars kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Mars kent maar één sterrenteken en dat is de Ram. Lichamelijk staat Mars symbool voor het hart en de geslachtsorganen. Heb jij het sterrenteken Ram? Lees dan verder en kijk wat Mars over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Mars in een lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan voel je je krachtiger, brutaler en moediger dan ooit. Ook heb je meer lusten als normaal. Staat de planeet in een nadelige positie dan ben je brutaler en soms agressiever dan nodig is. Je loopt op hete kolen en kan sneller een onnodige confrontatie starten. Dit geeft vaak problemen met jouw sociale contacten, wat weer problemen geeft met jouw eigen gevoel. Staat Mars in een voordelige positie dan vind je jezelf moedig. Je hebt meer lef en wil je voordoen als een vechtersbaas. Hierdoor kan je soms wat onsympathiek overkomen een geef je anderen niet altijd een fijn gevoel.

Sterrenbeeld

Mercurius is de hoeder over het 1e huis, en daarmee de beschermheer over het sterrenteken ram. Als de planeet Mercurius in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou communicatie en sociale vaardigheden.

Ram
If there was an observer on Mars, they would probably be amazed that we have survived this long.
Noam Chomsky
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums