Neptunus

De god van de oceanen. Deze donkerblauwe ijs gigant staat voor de liefde en vrijheid van het leven.

- Neptunus verblijft 14 jaar in ieder sterrenteken

De planeet Neptunus kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Neptunus kent maar één sterrenteken en dat zijn de Vissen. Lichamelijk staat Neptunus voor de baarmoeder en de eierstokken. Heb jij het sterrenteken Vissen? Lees dan verder en kijk wat Neptunus over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Neptunus in lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan ben je een positief en geliefd persoon. Je straalt liefde uit en bent behulpzaam. Je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft. Staat de planeet in een nadelige positie dan wordt het je soms te veel. Je wilt altijd iedereen helpen en vergeet daardoor soms jezelf. Staat Neptunus in een voordelige positie dan ben je kleurrijk en verliefd. Je wilt graag alle positieve energie delen met anderen. Je put je energie uit de natuur en maakt vaak wandelingen. Dit doe je graag met de liefde van je leven.

Sterrenbeeld

Neptunus is de hoeder over het 12e huis, en daarmee de beschermheer over het sterrenteken vissen. Als de planeet Mercurius in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou geluk op dat moment en over de liefde die je geeft.

Vissen
The trident of Neptune is the sceptre of the world.
Antoine-Marin Lemierre
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums