Pluto

De god van de onderwereld. Deze dwergplaneet is het verste en één van de kleinste planeet van ons zonnestelsel vanaf de zon gezien en staat voor zuiverheid.

- Pluto verblijft 21 jaar in ieder sterrenteken

De planeet Pluto kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Pluto kent maar één sterrenbeeld en dat is de Schorpioen. Lichamelijk staat Pluto voor het zenuwstelsel. Heb jij het sterrenteken Schorpioen? Lees dan verder en kijk wat Pluto over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Pluto in lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan ben je zuiver en intens. Je bent soms intens bang voor de dood, daardoor ben je graag dicht in de buurt van jouw geliefden. Staat de planeet in een nadelige positie dan ben je overgevoelig en angstig. Dit zit je erg dwars. De kwaliteit van leven gaat er aan onder door. Staat Pluto in een voordelige positie dan ben je gelukkig, gevoelig en zuiver. Je bent puur natuur en kan mensen een goed gevoel geven wanneer ze met je in gesprek gaan. Je bent gevoelig voor verandering. Ondanks alles ben je wel een gelukkig persoon.

Sterrenbeeld

Pluto is de hoeder over 8e huis, en daarmee de beschermheer over het sterrenteken schorpioen. Als de planeet Pluto in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou angsten, spanningen en zuiverheid.

Schorpioen
I refuse to accept Pluto's resignation as a planet.
Amy Lee
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums