Venus

De godin van de liefde. Het hemellichaam Venus is de zuster planeet van de aarde en de planeet van verleiden, emoties, elegantie en relaties.

- Venus verblijft 19 dagen in ieder sterrenteken

De planeet Venus kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Venus kent 2 sterrentekens, de stier en de weegschaal. Lichamelijk staat Venus symbool voor het vatenstelsel en de geslachtsorganen. Heb jij een van deze 2 sterrentekens? Lees dan verder en kijk wat Venus over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Venus in een lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan is je libido en emotionele aanhankelijkheid meer als normaal. Staat de planeet in een nadelige positie dan worden alle negatieve emoties, met name rondom de liefde geprikkeld. Je wordt erg jaloers en snakt te graag naar lust waardoor dit juist wegblijft. Staat Venus in een voordelige positie dan worden alle positieve emoties, met name rondom de liefde geprikkeld. Je voelt je aantrekkelijk, elegant en rustig. Dit straal je ook uit waardoor anderen een fijn gevoel krijgen wanneer ze in contact zijn met jou. Hierdoor is de kans groter dat de liefde eerder op je pad.

Sterrenbeelden

Venus is de hoeder over het 2e en 7e huis, en daarmee de beschermheer over de sterrenbeelden stier en weegschaal. Als de planeet Venus in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld zij iets over jou charmes en seksuele behoeftens.

Stier Weegschaal
That's Venus, September thought. She was the goddess of love. It's nice that love comes on first thing in the evening, and goes out last in the morning. Love keeps the light on all night.
Catherynne M. Valente
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums