Mercurius

De vlugge boodschapper van de goden. Het dichtst bij de zon staande hemellichaam Mercurius is de planeet van communiceren, humor, sociale vaardigheden en geheugen.

- Mercurius verblijft 7 dagen in ieder sterrenteken

De planeet Mercurius kan veel informatie geven over hoe jij als persoon in het leven staat. Mercurius kent 2 sterrentekens, de tweelingen en de maagd. Lichamelijk staat Mercurius symbool voor de longen, stembanden en hersenen. Heb jij een van deze 2 sterrentekens? Lees dan verder en kijk wat Mercurius over jou kan vertellen.

De planeet kent verschillende posities. Staat Mercurius in een lijn met jouw sterrenteken en ben jij afgestemd op deze planeet dan voel je je vitaal, jeugdig en ondernemend. Staat de planeet in een nadelige positie dan worden je sociale vaardigheden belemmert. Je kan koud overkomen, niet meelevend zijn of veel liegen. Dit kan er voor zorgen dat mensen wantrouwend zijn en niet respectvol met je omgaan. Staat Mercurius in een voordelige positie dan worden je sociale vaardigheden juist gestimuleerd. Je bent liefhebbend, grappig en nuchter. Je komt intelligent over een geeft mensen een fijn gevoel tijdens een gesprek. Dit zorgt ervoor dat mensen je respecteren.

Sterrenbeelden

Mercurius is de hoeder over het 3e en 6e huis, en daarmee de beschermheer over de sterrenbeelden tweelingen en maagd. Als de planeet Mercurius in lijn met jou sterrenbeeld staat, verteld hij iets over jou communicatie en sociale vaardigheden.

Tweelingen Maagd
The words of Mercury are harsh after the songs of Apollo.
William Shakespeare
© 2020 Mercurius-Astro
Met steun van Mediums